Изрод обезглави чайка с голи ръце, изяла му пържените картофи

Птицата умъртвена пред очите на дъщеря му в увеселителен парк, иска торба за боклук, за да я изхвърли

САЩ
22:27 - 23 Юли 2024
4273
Изрод обезглави чайка с голи ръце, изяла му пържените картофи

Млад мъж беше арестуван след като обезглави чайка на публично място. Нахалната птица задигнала пържените картофи на дъщеря му, което се оказало фатално за нея. Жестокото деяние е извършено в увеселителния парк "Мори`с" в щата Ню Джърси. Това съобщиха от полицейското управление на Норт Уайлдууд.

Униформените се е отзовали на „инцидент, свързан с жестокост към животни“, при който свидетели твърдят, че видели безпощадният палач, по-късно идентифициран като 29-годишния Франклин Зейглър от Кейп Мей, Ню Джърси, да обезглавява чайка.

Паркът е посещаван от десетки хиляди американци всеки ден

Зейглер твърди, че е откъснал главата на птицата, след като се опитала да отмъкне пържените картофи от дъщеря му, съобщава сп. "Пийпъл", позовавайки се на съдебни документи. След това той помолил персонала за торба за боклук, докато държал мъртвата чайка, допълва медията.

От полицейското управление на Норт Уайлдууд заявили, че при разследването на инцидента Зейглър „е бил раздразнен и не е съдействал“, което е довело до неговия „арест за нарушаване на обществения ред и съпротива при арест“. Той е обвинен и в жестокост към животни от трета степен след последващо разследване, в което е участвала Службата за прилагане на хуманното право на департамента и е направен преглед на „изявленията, направени от Зейглър на мястото на инцидента, както и на наличните снимки и показания на свидетели“.

На Зейглър е била „връчена призовка“ и по-късно е бил освободен, тъй като се чака да бъде обявена датата на съдебното заседание, допълват от полицията. „Той се счита за невинен до доказване на противното“, се казва в съобщението на полицията и се отправя молба към хората, които разполагат с допълнителна информация по случая, да се обадят.

Според Института за защита на животните жестокостта към животните включва „причиняване на вреда, нараняване или убиване на животно“. „Жестокостта може да бъде умишлена, например ритане, изгаряне, намушкване с нож, побой или стрелба; или може да включва небрежност, например лишаване на животното от вода, подслон, храна и необходимо медицинско лечение“, добавя организацията.