Изродът Ръсел Бранд минал и Меган Маркъл

Двамата се сдушили по време на снимки в далечната вече 2010 г.

Шоу
13:23 - 19 Септември 2023
2518
Изродът Ръсел Бранд минал и Меган Маркъл

През уикенда 48-годишната звезда от "Да забравиш Сара Маршал" Ръсел Бранд стана обект на поредица от обвинения в изнасилване, сексуално насилие и нападение на 16-годишно момиче в периода 2006-2013 г.

Бранд, който беше женен за Кейти Пери от 2010 до 2012 г., категорично отхвърли обвиненията и настоя, че всичките му сексуални контакти и връзки са били по взаимно съгласие.

"Тези обвинения се отнасят за времето, когато работех в мейнстрийма, когато постоянно бях във вестниците, когато бях във филмите, и както съм писал подробно в книгите си, бях много, много разпуснат", призна той във видео, което публикува онлайн преди излизането на бомбастичното разкритие.

"Сега, по време на този период на разпуснатост, връзките, които имах, бяха абсолютно, винаги по взаимно съгласие. Винаги съм бил прозрачен за това... и да видя как тази прозрачност метастазира в нещо престъпно, което аз абсолютно отричам, ме кара да се запитам дали има друг план?"

Покрай скандала изплува старо интервю от 2018 г., в което Ръсел Бранд се похвали, че е целунал херцогинята на Съсекс близо десет години преди да се омъжи за принц Хари.

"Тя участваше в един филм, в който участвах и аз... казваше се "Get Him to the Greek", каза той в британското токшоу "Loose Women" само седмица преди Маркъл да се омъжи за принц Хари.

"По това време не я познавах, защото не беше омъжена за кралски особи, така че не ѝ обръщах внимание", отбеляза Бранд.

Бившата актриса действително се появява за минутка във филма от 2010 г. Тя получи големия си пробив едва след премиерата на сериала "Костюмари" през следващата година.

Бранд призна, че "не си спомня филма толкова много", защото е бил друсан през цялото време.

Въпреки това актьорът си спомня: "Мисля, че ѝ подхвърлих една целувка в сцена. ... Това беше заложено в сценария. Знам това само защото мисля, че някъде видях клипче с нея".

Предлагаме на читателите въпросния кадър. А дали е имало гуш-муш и зад кулисите - всеки сам си преценя.