Изтрещяване: Бивш гей порно актьор стана част от хомофобска партия в Шотландия

Новини
15:58 - 07 Април 2021
8445
Изтрещяване: Бивш гей порно актьор стана част от хомофобска партия в Шотландия

Бившият германски гей порно актьор Филип Танцер, известен като Logan McCree, ще участва в изборите за шотландски парламент, като част от крайнодясната партия Scottish Family Party, която се бори срещу прогреса на гей правата в страната.

Танцер се е идентифицирал като гей преди да навърши 32-годишна възраст. След това той се “отрече” от сексуалността си и започна връзка с жена. В момента е на 43 години, живее в Шотландия и се надява да си спечели място в парламента на изборите, които ще се проведат през май.

По време на предизборната кампания Филип заяви, че винаги е имал негативно мнение за порно индустрията, но е започнал кариерата си като Logan McCree, защото се е нуждаел спешно от доходи.

Филип Танцер е "загрижен" за влиянието върху по-младите на порнографията, на която той със страст отдаде няколко години от живота си

“Една от основните причини да съм част от партията Scottish Family Party е личния ми опит и желанието ми да помогна на хората. Порнографията не е проблем само на мъжете. Тя се консумира от момчета и момичета, които страдат от нейното влияние. Когато бях по-млад се чувствах притиснат да се идентифицирам като нещо, което не съм. Партията напълно представлява моите виждания за живота и обществото”, споделя Танцер.