Извадиха бутилка от ануса на китаец

Г-н Вен използвал шише дезинфектант, за да се чеше по задника

Актуални новини
22:36 - 20 Декември 2019
11742
Извадиха бутилка от ануса на китаец

Възрастен китаец е потърсил лекарска помощ заради 20-сантиметрова бутилка, която сам си заврял в дупето. Той обяснил на лекарите, че е използвал предмета да се чеше, тъй като имал жестоки сърбежи по ануса, пише в. "Дейли Стар".

Пациентът на име Вен се явил в болницата Доногуан в провинция Гуандун, защото изпитвал сериозни проблеми заради при ходене. Лекарите били принудени да оперират 60-годишния пациент, след като, по думите на Вен, бутилката без да иска "изведнъж" се плъзнала в него.

Д-р Лин Джун, директор на отдела по хирургия на дебелото черво и ректума в болницата, е извършил сам прегледа. Той бързо локализирал проблема, установявайки, че твърдият стъклен обект е забит поне 5 сантиметра навътре в ануса на пациента. Рентгенова снимка потвърдила, че обектът е бутилка, използвана от популярна в Китай марка спрейове против насекоми. Тя съдържа препарат, който се използва за парфюм, дезинфектант на ръце и средство против насекоми, но, както изглежда, Вен изобретил нова употреба.

"Пациентът ми каза, че го болят слабините. Имало нещо в тях. Не можел да ходи по голяма нужда. Цялата бутилка бе набита в ректума му. Усещах бутилката в червата му. По думите му, сърбял го анусът. Затова той си купил бутилката и започнал да се чеше. В един момент, по случайност, бутилката успяла да навлезе твърде много в него", каза д-р Джун пред китайски медии.