ИЗВЪНРЕДНО! Премиерът на Слави се казва Пламен Николов (ВИДЕО)

Политика
16:54 - 30 Юли 2021
10573
ИЗВЪНРЕДНО! Премиерът на Слави се казва Пламен Николов (ВИДЕО)

Президентът Румен Радев връчва мандата на най-голямата политическа сила „Има такъв народ“. Той ще бъде приет от предложения за министър-председател от партията на Слйви Трифонов, който се оказа изненадващ - Пламен Николов.

Пламен Николов е доктор по философия на правото, политиката и икономиката, отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.

Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети.

От партията на Слави Трифонов ще разполагат със седем дни, за да успеят да сформират кабинет. В случай, че не получат подкрепа от страна на останалите партии, мандатът отива при втория.

По Конституция ПГ на ГЕРБ-СДС, които също ще имат 7 дни. От партията на Бойко Борисов вече многократно заявиха, че веднага ще върнат папката.