Извънредно в Lupa.bg: Обир за над 400 бона в дома на Моника Валериева

Топ
23:56 - 07 Август 2019 (обновена)
53070
Извънредно в Lupa.bg: Обир за над 400 бона в дома на Моника Валериева

Ловки крадци са обрали дома на скандалната моделка Моника Валериева. Задигнати са пари и скъпи вещи за повече от 400 000 лева, научи сензационно Lupa.bg от полицейски източник. Липсват бижута, сред които диамантени обици и пръстени, както и няколко луксозни чанти. Задигнати са и пари в брой - евро и левове, като точният размер на сумата още се уточнява.

Полицаи извършват оглед в апартамента на Моника Валериева, от който бяха задигнати вещи за 400 000 лева. Снимка: Би Ти Ви

В жилището все още тече полицейски оглед. Дупничанката живее в нова жилищна кооперация в Студентски град. Апартаментът не е разбиван, а е проникнато с ключ, издадоха източници от полицията. Възможно е той да е бил подправен, но според ченгета може и някой да е извадил дубликат.

Моника била в истерия и ту плачела, ту крещяла, разкриват ченгета. Все още няма официално изявление нито от МВР, нито от популярната красавица. Според запознати, дръзката кражба е дело на неин близък човек. Валериева от години парадира с луксозния си начин на живот, като така и не е ясно откъде идват доходите й. Това поражда непристойни слухове и асоциации, които Моника яростно опровергава. Факт е, че тя непрекъснато пътува до Монте Карло, Сен Тропе, Милано и Дубай, където отсяда в доста скъпи хотели. 

Очаквайте подробности