Извънредно в Lupa.bg: Явор Бахаров този път влиза в пандиза, пак го спипаха да кара дрогиран

Актьорът-тревоман е спрян от патрул край Шереметя

Шоу
18:57 - 31 Март 2023 (обновена)
8226
Извънредно в Lupa.bg: Явор Бахаров този път влиза в пандиза, пак го спипаха да кара дрогиран

Пътни полицаи са отнели книжката на актьора Явор Бахаров и са свалили номерата на автомобила му, след като актьорът е отказал тест за наркотици.

Бахаров е бил спрян на пътя София-Варна за рутинна проверка този следобед, научи Lupa.bg. След като го разпознават, полицаите поискали от актьора да му направят бърз тест за наркотици. Той е отказал, защото има това еднократно право по закон.

Колата, с която е пътувал Явор Бахаров, остана на пътя

Пошегувал се е с полицаите, че всички знаели, какво ще покаже дръг-чека. След това актьорът си извикал такси и продължил пътя си за София, като се извинил, че има представление и не може да закъснява, допълня Нова телевизия.

Автомобилът му останал на паркинг до село Шереметя. Предстои репатрирането на колата до безопасен паркинг.

През декември Явор Бахаров прекара нощ в Четвърто столично РПУ, след като беше хванат да пуши трева. Ако се стигне до съд и вината на Бахаров бъде призната, той няма да може да се размине с условна присъда, тъй като е в условията на 4-годишен изпитателен срок.

Така към една бъдеща присъда, колкото и малка да е тя, той трябва да лежи и още 1 година зад решетките, защото през февруари 2020 г. бе заловен да шофира пиян и дрогиран в Банско.

Явор Бахаров не за първи път има проблеми с шофиране под влияние на наркотици