Извънземни мишки в кухнята

В Нова Зеландия никой не може да каже какви са тези същества

Мистика
09:06 - 15 Юли 2020
4855
Извънземни мишки в кухнята

Интригуващо видео от новозеландския град Окланд се разпространява в ютюб. Местният жител Тим Клерк казва, че майка му влязла сутринта в кухнята на къщата им и се изненадала да намери странни, сивкави малки същества на пода.

Телата на тези необикновени същества били неподвижни, докато техните подобия на опашки се движели. Тим, който нарича съществата „извънземни мишки“, ги заснел и публикувал видеото във фейсбук с въпроса "Някой може ли да каже какво е това".

Скоро експерти биолози започват да коментират видеото, но до отговор на въпроса на Тим така и не се стига. Представители на университета в Сидни и Австралийския музей честно признават, че никога не са виждали нещо подобно. В Агенцията за биологична безопасност в Нова Зеландия смятат, че съществата може да се приемат за части на разкъсана голяма пеперуда, която е станала жертва на домашен любимец. Но нито семейството, нито съседите някога са имали котки, кучета или други домашни любимци.

Има и учени, които определят видеото като измама. Хората на науката отказват да признаят, че това вероятно са извънземни организми, които са влезли в нашата реалност от някъде, може би са се „появили“ от паралелен свят. Тим и майка му също не бързат сериозно да говорят за извънземни от друга планета или за същества от друго измерение. В същото време не спират да търсят отговор на въпроса какво са открили в кухнята си.