Извънземни посетили актриса

Звездата от „Смъртта й отива“ била на 20 години при срещата

Мистика
18:52 - 19 Ноември 2023
10629
Извънземни посетили актриса

Холивудската звезда Голди Хоун изненада с невероятната си история за среща с извънземни същества, които, както тя твърди, я докоснали и изпълнили със светлина. Голди Хоун е една от героините във филма „Смъртта й отива“.

Едва сега тя разказва история, случила се с нея преди половин век, когато била едва на 20 г. Времето на срещата с извънземни съвпадна с периода, когато са наблюдавани множество случаи на НЛО в щата Калифорния.

„Излязох през вратата, седнах на малък перваз и погледнах към тъмното небе“, спомня си Голди Хоун. „Видях всички тези звезди. И всичко, за което можех да мисля, беше: ние ли сме единствената планета в цялата огромна вселена, на която има живот“.

Около четири месеца по-късно, когато Голди се кани да подремне в колата на приятеля си, изведнъж чува необичаен, пронизителен шум, който изглежда невероятен.

Голди се озовава в присъствието на три непознати същества със сребриста кожа, триъгълни глави, малки носове, без уши и малък прорез вместо уста. Актрисата твърди, че са я обсъждали така, сякаш е обект на изследване. Тя не обяснява как е разбирала какво си говорят.

Най-изненадващата част от историята обаче е, когато едно от съществата протяга ръка и докосва Голди. Тя описва преживяването като Божи пръст, който я изпълва с най-добри чувства.

„Това беше най-доброжелателното, любящо чувство. Беше силно. Беше изпълнено със светлина“, разказва Голди Хоун.