Извънземни топят мъж в зелена течност

Не е ясно дали е сън или реалност

Мистика
18:31 - 11 Април 2020
4931
Извънземни топят мъж в зелена течност

Американският уфолог и паранормален изследовател Lon Strickler публикува невероятна история на своя уебсайт. Историята му е споделена от жител на Калифорния. Мъжът, който пожелал да остане анонимен, решил да разкаже на света как бил отвлечен от извънземни преди 11 години.

Според жертвата през януари 2008 г. той се събудил през нощта в леглото си. Тялото го боляло и психически усещал страшен дискомфорт. Мъжът не помнел какво се е случило с него предния ден. Симптомите му нямали нищо общо с обикновен махмурлук. През следващите три седмици спомените започналит постепенно да се връщат в съзнанието на калифорниеца.

Той си спомнил как се събудил на непознато място, което приличало на прозрачен съд с топла зеленикава течност. Мъжът бил гол и потопен в тази течност. Той дишал, събирал течност в белите дробове и отново я изхвърлял. Отвъд контейнера със зеленикава течност мъжът не виждал нищо, било тъмно като в рог.

Много уплашен, мъжът останал неподвижен за известно време в зелената течност, след което малко по малко събрал мислите си и решил да се измъкне от резервоара. Оказало се изключително трудно, но все пак успял, като почти се задавил от течността в белите дробове.

Мъжът се огледал и бил шокиран до дълбините на душата си: в тъмното пространство имало стотици или дори хиляди същите тъмно осветени контейнери със зелена течност и с хора вътре. Стаята била топла и миришела на нещо толкова странно и необичайно. Във въздуха се разпространявали определени вибрации, които калифорниецът описва като „невероятни извънземни звуци“.

Накрая отвлеченият човек почувствал, че нещо не е наред с гравитацията: тя била твърде слаба и човек можел плавно да скочи във въздуха и дори да "плава" в пространството. Мъжът си давал сметка, че би трябвало да се страхува за живота си, но някакво парадоксално спокойствие започнало да го овладява, сякаш се е озовал на безопасно и удобно място. Тогава загубил съзнание.

Човекът много неясно си спомнял някои невероятни луминисцентни растения в чужди фантастични оранжерии и силуетите на високи хуманоидни същества в стая, изпълнена със светлина. Не помни нищо друго. След като си спомнил всичко това, мъжът отишъл на лекар. Направеният основен преглед не открил абсолютно никакви нередности в здравословното му състояние. Дори по някакъв мистериозен начин той вече нямал никакъв диабет, от какъвто страдал от юношеските си години.

Да се ​​повярва на всичко това е трудно, но подобни истории почти редовно се разказват в интернет пространството.