Извънземни живели в Мексико

Пълно е с остатъци от техни образи

Мистика
07:29 - 31 Август 2023
6890
Извънземни живели в Мексико

В Мексико е пълно с колекционери на арте факти, за които се смята, че са останали от дълбока древност, когато хората се срещали с представители на извънземни цивилизации. Това твърди изследователят на паранормални явления Виктор Камачо. Той срещнал любители на НЛО във всички краища на Мексико.

Мексиканците колекционират керамични фигури, показващи странни същества с големи очи, извънземни кораби, фантастичните познания за Вселената. Това е доказателство, че в древни времена хората са контактували с гости от космоса или от паралелни светове.

Тези гости, очевидно, присъстват на Земята днес, казва Камачо и допълва, че очевидно има причини, поради които другите цивилизации не желаят да се показват пред съвременните хора.

Оказва се, че по-древните цивилизации на Земята, които понякога се смятат за полу-диви от съвременната академична наука, са по-развити морално и културно, тъй като извънземните не се отказвали да общуват с тях, изтъква Камачо.

Виктор Камачо изучава така наречената забранена археология на своята страна в продължение на много години. Той е пропътувал из цяло Мексико, като е събрал огромна колекция от артефакти за НЛО от едно време. Артефактите убедително показват, че в древността в Мексико са съществували националности, които са били в тесен контакт с гости от други места на Вселената.