Извънземните са с перушина и носят джапанки , казва Ванга

Те са много строги, твърди пророчицата

Мистика
23:56 - 29 Ноември 2019
15956
Извънземните са с перушина и носят джапанки, казва Ванга

Многобройни са свидетелствата за това, че българската пророчица Ванга е вярвала, че освен хората, в Космоса съществуват и други същества. Ванга доверява пред близките си, че извънземните спират пред нейния праг. През 1979 годинао споделя, че те я посещават от една година. Виждала ги като прозрачни фигури, като образи, отразени във водата. Дрехите им блестели като люспи на риба.

Имало между тях и такива с коси от водорасли, меки като патешки пух, за които Ванга предполага, че са жени, носели на гърба си нещо като крила. В обществото им имало някаквва йерархия, защото стоящите най-високо идвали при нея само, когато трябвало да съобщят за изключителни събития или катаклизми. Именно тогава тя изпадала в транс и говорела с непознат за близките й глас. Той "кънтял" в нея самата. Те не стъпват на земята, защото тя е "нечиста".

"На земята са съществували много по-стари цивилизации от нашата. В Космоса съществува паралелно с нашия и много по-развит разум. Човешката цивилизация е на равнището на "детската възраст" на разума", изтъква Ванга пред Красимира Стоянова.

Близките й често я чуват да казва, че вечер, когато се завръща от Рупите, в стаята й в Петрич я чакат извънземните. Те дълго разговарят с нея. Още като наближи къщата, чувала бавни и протяжни звуци, сякаш хор пее някаква песен. Гласовете им наподобяват жабешко крякане, но са мелодични, придружени от звуци на арфа. Но влезе ли в стаята, те спират песента си и пророчицата ги намира оживено да разговарят. Често им задава въпроси. Отговарят й, че са от планетата Вамфим и тя е третата от Земята, но не уточняват повече.

„Извънземните са много строги. Там, на тяхната планета, всичко е много организирано и се работи много. Тези същества ми казват, че съм най-пряката им връзка със земята. Те общуват с единици хора от нашата планета, контролират ни. Не ми разрешават да говоря за онова, което чувам и виждам на тяхната земя. Казват, че още не е дошло времето да ви разкажа всичко, което споделят с мен”, казвала Ванга.

Тя описва извънземните и като най-едрите нашенци, но покрити с перушина като пилета, обути в джапанки. На главата си носят шапки подобни на плажните и в ръцете - големи книги. Някои от тях държат жезъл, казват й че идват на Земята да помогнат, че са доктори и могат да лекуват много болести.