Известен адвокат извади кирливите ризи на Бареков

Първо да ми върне петте бона, а после да става депутат на Доган, призова Емил Василев

Общество
19:30 - 28 Септември 2024
4906
Известен адвокат извади кирливите ризи на Бареков

Бареков първо да ми плати парите, дето ми дължи /към 5 бона/, пък тогава да става депутат на Доган. Не се шегувам. Това написа адв. Емил Василев в личния си профил във фейсбук. 

адв. Емил Василев

"Става въпрос за изпълнително дело № 208/20 на ЧСИ Георги Дичев. Вече четири години отказва да погаси елементарно задължение. А през това време твърди публично, че получавал милиони и плащал огромни данъци. Оказа се, че през тези четири години бившият евродепутат и мениджър на фалирали телевизии не е работил никъде и няма дори банкова сметка на свое име, поради което не можах да му направя запори.

Въпрос към ДАНС и НАП в контекста на прането на пари: когато един човек твърди, че е много богат и плаща огромни данъци, как така в продължение на четири години няма банкова сметка на свое име? Как си пазарува в магазина и си налива бензин в колата? Само кеш ли? Къде си държи милионите, за които твърди, че притежава? Под дюшека или в чужбина?

Изведнъж този човек, който от години не може да плати задължение от 5 хл. лв. и дори няма банкова сметка на свое име сега вади милиони и ще става депутат. Бареков!

Или си плати задълженията по изпълнителното дело, или сезирам ДАНС да те провери как така без да имаш от години банкова сметка на свое име и без да си работил никъде нито един ден, изведнъж вадиш милиони за кандидат-депутатска кампания", допълни той в публикацията си.