Известен руски актьор катастрофира мъртвопиян и уби човек (СНИМКИ+ВИДЕО)

Михаил Ефремов може да бъде осъден на 12 години затвор

Русия
11:15 - 09 Юни 2020 (обновена)
13834
Известен руски актьор катастрофира мъртвопиян и уби човек (СНИМКИ+ВИДЕО)

Известният руски актьор Михаил Ефремов катастрофира мъртвопиян, а при инцидента тежко е пострадал друг водач, който по-късно е починал, съобщава ТАСС.

Катастрофата е станала в понеделник вечерта на Садовое кольцо до Смоленския площад в центъра на Москва, а Михаил Ефрамов е бил в алкохолно опиянение. 

Пострадал вследствие на произшествието е друг водач, който работи като куриер във фирмата за разнос на храни Delikateska.ru., която е специализирана в доставката на морски дарове.

Кореспондент на ТАСС, който е посетил местопроизшествието, съобщи, че на мястото на инцидента имало лек автомобил с логото на Delikateska.ru, който е със сериозни щети и е изтеглен с платформа.

Инцидентът е станал около 21:40 московско време снощи, когато два автомобила са се сблъскали в района на №3 на площад Смоленск. Една от колите - джип "Гранд чероки"- е управлявана от актьора Михаил Ефремов.

В резултат на произшествието мъж, роден през 1963 г., е пострадал, а състоянието му е оценено като изключително тежко и е откаран в болница, където по-късно е издъхнал. Пострадалият е получил шок трета степен, открита фрактура на бедрото, счупени ребра и закрита черепно-мозъчна травма.

Срещу Ефремов ще бъде заведено дело за причиняване на смърт при катастрофа, а наказанието предвижда затвор до 12 години. Известният актьор, който от разпространените в социалните мрежи видеа се вижда, че едва се държи на краката си, е арестуван. Той не се е опитал да избяга, а пред полицаите, които го разпитват признава, че е пил много.

Снимка на пияния Ефремов от преди години

53-годишният Михаил Ефремов е заслужил артист на Руската федерация. Той е известен актьор и телевизионен водещ, участвал е в десетки филми, сериали и спектакли.

Има пет брака и шест жени. Михаил Ефремов често се появява на публични места в нетрезво състояние, включително и по време на театрални постановки., пишат руските медии.