Извратено: Андреа Банда режисирала порно с желирани мечета

Нещо за четене
21:10 - 29 Декември 2021
10280
Извратено: Андреа Банда режисирала порно с желирани мечета

Лъсна много любопитна тайна за Андреа Банда Банда, която наскоро се прекръсти на Андреа "Падна Падна", след като се изтърколи по стълбите и почти счупи пръст. Но тук не става дума за инцидента, а за отношенията й с една от най-пикантните участнички във "ВИП брадър" - Людмила Захажаева, майката на Албена Вулева.

Преди 6 години Андреа точно се върнала от Англия (където учи) и работила като репортер в предаването на Ани Салич по Нова телевизия, пише hotarena.net. 

"Карах нощни смени във "ВИП брадър", за да не взимам пари от родителското тяло за втория си бакалавър, който тъкмо бях записала - актьорско майсторство. Бях малко и стреснато момиченце и изобщо не знаех какво всъщност искам да работя и дали съм на прав път", спомня си тя и разказва как минало интервюто за работа в "брадъра":

"Напоително обясних как мечтая за режисьорска кариера, ако може, и актьорска и генерално "нещо" в телевизията. Казаха ми няколко пъти, че не съм за там и че ще си изгубя времето. Не знаех, че организацията в риалитито съвсем не е свързана с нещата, които аз си представях. Но аз много настоявах. Хората, които работят в организацията, стоят в една стая и гледат какво се случва в Къщата, ако имат нужда участниците от нещо - носим го. Също така събираме прането и го връщаме. Събираме боклука в Къщата и вкарваме хранителни продукти. На мен ми дадоха да стоя на телефона, защото всичко друго включваше тежко мъкнене на неща", признава влогърката.

Но да стои на телефона не е всичко, което е правила през 2015-а Андреа Банда Банда. Брюнетката тогава изтеглила късата клечка: 

"И разхождах кучето на Захажаева, ако помните онзи колоритен образ, защото никой друг не искаше".

А когато нямало работа през нощта, Андреа Банда Банда отваряла пакет желирани бонбони във формата на мечки и ги "режисирала" в еротичен трилър. Подреждала ги в сексуални пози и ги снимала...