Иззеха над 3 тона перилни препарати

Хванаха и бандити с дрога

Новини
11:22 - 02 Август 2019
3174
Иззеха над 3 тона перилни препарати

1507 килограма и 1995 литра перилни, почистващи и козметични препарати са открити от служители на РУ Харманли. При извършена проверка в два гаража на ул. "6 Септември" в Харманли служителите са открили препаратите, съхранявани от 36-Изгодишна жена от с. Шишманово. Същата е заявила, че не притежава документи за произход на стоката. Работата по случая продължава. 

Димитровградските полицаи са задържали двама за притежание на наркотични вещества и оказване на съпротива при извършване на проверка. На входа на паркинга на комплекс "Афродита", служители на РУ Димитровград са извършили проверка на двама 18-годишни и един 16-годишен младежи.

В част от облеклото на единия са установени 1 бр. полиетиленово пликче с клипса, съдържащо суха листна маса, както и 1 бр. ръчно свита цигара, които са реагирали на канабис при направения полеви наркотест, с приблизително тегло съответно - 2,77 грама и 0,84 грама.

По време на проверката, единият от младежите е оказал съпротива, като е причинило телесна повреда на един от служителите на РУ Димитровград. При последвало претърсване в дома му, е открита суха зелена листна маса, с тегло 0,39 грама, реагираща на канабис. Той и другият пълнолетен са задържани.