Джаферович продават мусака по 13 лева

Евгения и Ваня отвориха бистро в центъра на София

Нещо за четене
13:45 - 30 Април 2024
26728
Джаферович продават мусака по 13 лева

Евгения и Ваня Джаферович отвориха бистро в центъра на София, а популярната двойка го представи с думите „Най-добрите босненски чевапи (кебапчета – бел.ред.), плескавици и обедно меню“.

Проверка на Lupa.bg показа, че тараторът струва почти 5 лв, супите са около 6 лв, а основните ястия между 10 и 15 лв. Десертите са по 9-10 лв. В първия ден от седмицата заведението предлагаше мусака за 13.40 лв., а в социалните мрежи на шега се питаха дали е приготвена лично от Жени Джаферович. 

Много хора поздравиха семейството за новото начинание и му пожелаха успех. Сред тях са Ралица Паскалева, Мона Гочев, Биляна Йотовска, Искра Донова, Александра Петканова и други.

„Айдеее, попътен вятър, любими хорааа! Нямам търпение да дойда и да ме нахраните с вкусотиите си“ – написа Маги Джанаварова.

Заведението има Инстаграм профил едва от ден, но вече е с 1700 последователи.

Припомняме, че Ваня Джаферович, познат на всички зрители на bTV от Survivor, е роден в Босна и Херцеговина. В средата на март той навърши 41 години.

Любовта на Жени и Ваня пламна именно в риалити формата Survivor, където те бяха участници, а миналата година футболистът бе и водещ на предаването.

Ваня и Евгения се ожениха на 2 септември 2012 година в Стара Загора. Кума бе приятелката на Жени – Янита, която също бе участник в Survivor. Популярната двойка има две деца – Леа на 12 и Бочко на 9.