Джеф Голдблум и Кайл Маклоклан превзеха модния подиум

Шоу
23:00 - 17 Януари 2022
2899
Джеф Голдблум и Кайл Маклоклан превзеха модния подиум

Холивудски звезди дефилираха за "Прада" на Седмицата на мъжката мода в Милано. Актьорите Джеф Голдблум, познат с ролите си в "Джурасик парк" и "Денят на независимостта", и Кайл Маклоклан, известен с превъплъщенията си в "Туин Пийкс" и "Сексът и градът", представиха най-новата колекция на модната къща. 

Облеклата са резултат от двугодишното сътрудничество между Миуча Прада и Раф Симънс.

"Мислехме за смислена мода", заявиха от Прада. "Дрехи, които карат хората да се чувстват важни и следователно сами по себе си са важни, а не нещо, което да изоставят".

Маклоклан и Голдблум съответно откриха и закриха шоуто, а по подиума дефилираха още осем актьори, избрани от дизайнерите, за да представят "истински мъже, признати личности".

Холивудските звезди излязоха с дълги черни палта. Връхната дреха на Джеф Голдблум навяваше драматизъм с украсените си ръкави и долен подгъв. Палтото, представено от Кайл Маклоклан пък контрастираше с лъскави панталони и светлосиня риза.

В края на дефилето Голдблум се появи засмян от осветен в лилаво тунел, сякаш изненадан да се озове на модния подиум.

Връхни дрехи и облекла, подходящи за работното място, бяха в основата на колекцията на "Prada". Подгъвите и горната част на ръкавите бяха украсени с мохер. Някои от тях подчертаваха раменете, а коланът беше плътно притегнат към талията.

За работното място дизайнерите предложиха елегантни, леки и почти безформени гащеризони от кожа и памук. "Те заменят традиционната историческа риза, вратовръзка, папийонка", заяви Раф Симънс.