Джей Ло и Бен Афлек продават семейната си къща в Бевърли Хилс

Цената ѝ е 68 милиона долара

През ключалката
22:56 - 12 Юли 2024
14086
Джей Ло и Бен Афлек продават семейната си къща в Бевърли Хилс

Дженифър Лопес и Бен Афлек официално пуснаха за продажба имението си в Бевърли Хилс, където живееха като двойка. Доскоро в уебсайт, посветен на недвижими имоти, имението бе гарнирано с добавката „не се продава", но сега всеки е поканен да огледа къщата. Цената ѝ е 68 милиона долара.

Очевидно 54-годишната Лопес и 51-годишният Бен не са успели да разрешат проблемите в брака си. Преди това те се опитаха да продадат „без шум" имението с 12 спални и 24 бани, но не успяха да намерят купувачи.

За Бен Афлек и Дженифър Лопес това вече е вторият опит да изградят щастлива връзка. Те имаха връзка през 2000-то десетилетие и дори щяха да се оженят, но развалиха годежа.

Те отдавна бяха на ръба на развода. Двамата са сложили край на връзката си още през март.

Освен това феновете на певицата забелязаха, че тя доста е отслабнала напоследък и решиха, че това може да се дължи на притеснения за проблеми в брака. Твърди се, че Бен отново е започнал да пие по време на развода.

Според слуховете Лопес също не харесва факта, че я смятат за виновна за раздялата: например, защото Афлек винаги е бил тъжен до нея на публични места, а след раздялата, напротив, често се усмихва. „Всички около Джей смятат, че е несправедливо тя да бъде обвинявана за това. Просто погледнете поведението на Бен, за да видите какви проблеми има той с управлението на гнева", казва източник.