Джей Ло и Бен Афлек вдигат сватба за 25 милиона долара

Купонът ще се състои в имота на актьора, разположен на 350 000 кв. метра в Райсборо, Джорджия в идните седмици

Новини
11:45 - 06 Август 2022
3614
Джей Ло и Бен Афлек вдигат сватба за 25 милиона долара

Една от любимите и най-обсъждани напоследък двойки на Холивуд - Дженифър Лопес и Бен Афлек, които се ожениха на 16 юли в Лас Вегас, планират грандиозно парти за приятелите си. Бенифър, както ги наричат феновете им, си казаха „да“ на съвсем скромна церемония в Лас Вегас, на която присъстваха само децата им, а сватбеният марш звучал от преносима колонка. 

Сега обаче двамата са наели организатора на луксозни събития Колин Коуи, за да създаде приказна сватбена веселба, като от техните мечти. Вътрешен човек потвърдил пред "Page Six", че купонът ще се състои в имота на Афлек, разположен на 350 000 кв. метра в Райсборо, Джорджия в идните седмици. Коуи е създал някои от най-екстравагантните соарета за едни от най-големите имена в Холивуд, включително Опра Уинфри, Ким Кардашиян, Джери Сейнфелд, Майкъл Джордан, Никол Кидман и дори Лопес в миналото.

Неговият екип, с офиси в Ню Йорк и Лос Анджелис, обещава на клиентите си да организира "кралска сватба с епични размери" или "изискана и изискана сватба в задния двор" по тяхно желание. Цената на услугите в този случай може да варира от $25 000 до $25 милиона, колкото се говори, че ще струва и това тържество. Друг източник издава че сватбата е планирана да продължи няколко дни и ще включва парти на близкия живописен остров Сейнт Симонс, известен със своите плажове.

Списъкът с гости включва куп звезди, сред които близкия приятел на Мат Деймън, комика Джими Кимел и актрисата Дреа Де Матео, която участваше с Лопес в Shades of Blue.  Дженифър Лопес и Бен Афлек се срещнаха през 2002 г. на снимачната площадка на филма “Трудна свалка” и  през 2004г. се разделиха, а миналата година изненадващо се събраха.