Джей Ло шашна без сутиен!

Новини
11:49 - 06 Март 2023
3618
Джей Ло шашна без сутиен!

Трудно е да се намери такава звезда в света, на която да се възхищаваме неограничено. Няма съмнение, че Дженифър Лопес е една от тях. В паметта на много от феновете й е останала появата на модното шоу на марката Versace, където певицата блесна в полугола рокля.

Дивата на световната сцена бе облякла изумрудено облекло с минимален плат по нея. В него любимата на Бен Афлек разголи загорелите си бедра, като напълно забрави за бельото си.

Подобна визия още младата Джей Ло показа през 2000г., когато се появи с легендарна ефирна зелена рокля на наградите Грами. По -късно тази рокля вдъхнови новата колекция на марката Версаче, а Лопес стана едно от рекламните им лица.

Феновете не пестиха комплименти за златокосата любимка. Грим, фигура, карнавален антураж – всичко в този образ крещеше за красотата на певицата-актриса.

„Мисля, че това е най-разголената и спираща дъха рокля, която Джей Ло е носила. Нямам думи”, „Роклята е страхотна. И как става!“, „20 години минаха, а аз все още те обичам“, „Ти си като амазонка. Сега организирайте лов”, „Дива”, пишат доволни коментатори в социалните мрежи.