Джей Ло взриви Супербол, смени 5 тоалета за 12 минути (ГАЛЕРИЯ)

Личности
15:12 - 04 Февруари 2020
3892
Джей Ло взриви Супербол, смени 5 тоалета за 12 минути (ГАЛЕРИЯ)

Най-голямото спортно събитие в САЩ може и да приключи, но още дълго време ще се говори за него. И не толкова за мъжете на терена, колкото за дамите, които взривиха публиката по време на полувремето на Супербол.

Още когато беше обявено, че двете латиноамериканки Дженифър Лопес и Шакира, ще участват в събитието, интересът към Супербол се повиши още повече. Феновете внимателно следяха социалните профили на звездите, за да разберат първи за процеса на подготовка и се надяваха Лопес или Шакира да повдигнат поне малко завесата.

Това така и не стана и изпълнителките до края криеха какво ще направят на сцената. Единственото, което споделиха е, че се готвят усилено и обещаха да направят най-доброто шоу досега.

Е, обещанието им се сбъдна! Лопес и Шакира буквално взривиха сцената със своите изпълнения на някои от най-големите им хитове. Танците също не липсваха в шоуто и феновете успяха да се насладят на чупките и извивките, които само латиноамериканците владеят.

Освен с изпълнението си обаче Джей Ло впечатли и с избора си на тоалети. Тя заложи на цели 5 различни дизайна, които успя да смени за едва 12 минути екранно време. При това изпълнителката нито веднъж не напусна сцената. Всичките 5 костюма са били един върху друг.

По време на изпълненията си Лопес и нейните танцьори са облечени единствено и само с дизайни на Versace, които лично са били одобрени от Донатела Версаче. Тук не сме изненадани, тъй като през годините сме виждали, че Джей Ло залага именно на тази марка.

Със сигурност не е било лесно за изпълнителката да смени всичките тези тоалети за това кратко време. Затова на помощ идват и стилистите й Роб Зангарди и Мариел Хаен.

 „Знаехме, че когато хората си помислят за Дженифър, веднага се сещат за Versace. Затова знаехме, че тази марка трябва да е изборът ни за Супербол“, казва Хаен пред „Vogue“.

Тя и Зангарди са част от екипа на Джей Ло от 2011 година и са работили с нея за едни от най-големите ѝ представления. Суперболът обаче е съвсем друго нещо и двамата много добре го знаят.

„Винаги има рискове при изпълненията, но това беше толкова важно, защото толкова много хора го гледат на живо и вкъщи“, добавя Зангарди.

Той признава, че е било наистина трудно да включат всички дизайни в екранното време, с което разполагат. „Трябваше да се уверим, че костюмите ѝ могат да бъдат сменяни доста бързо и то на сцената“.

Затова стилистите се спират на идеята костюмите да бъдат един върху друг и смяната да става изключително бързо. „Всеки един трябваше да е над предишния, защото Джей Ло никога не напуска сцената“.

Според Хаен, най-дългото „преобличане“ на звездата е траело 8 секунди.