Джейда: Уил Смит не е гей!

Семейството ще съди всеки, който разпространява фейкове за хомосексуални похождения на актьора

Шоу
13:59 - 16 Ноември 2023
3791
Джейда: Уил Смит не е гей!

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит отново отрекоха ​​твърденията за изневяра във връзката им. 52-годишната Джейда заяви в интервю, че тя и съпругът й ще предприемат правни действия срещу твърденията, че 55-годишният Смит е имал сексуална връзка с колегата си актьор Дуейн Мартин. Водещият попита актрисата какво мисли слухът относно Смит и Мартин.

„Нека само да кажа това“, започна Пинкет Смит. „Нелепо е, нали? И това са глупости.”

Човек на име Брат Билал направи твърдения по време на интервю в сряда, че преди години той е видял Смит и Мартин,  докато правят секс.

„Ще предприемем правни действия“, каза тя. „Защото едно е да имаш мнение за някого, вместо просто да си измисляш непристойни, злонамерени истории. Така че това е приложимо. Така че ще продължим с това.”

Според актрисата, Билал преди това е работил със Смит върху книга и е смятал, че не е бил правилно заплатен за усилията си. 

„Базира се на идеята на този човек, че те по някакъв начин са правили бизнес около книгата на Уил и че са похарчили пари, и че трябва да бъдат компенсирани. Така че той се опитва да направи това за пари“, каза тя. 

„Уил беше готов да му даде определена сума, но той не я взе. Така че цялата тази ситуация се основава на това."

Пинкет Смит каза, че не знае подробности за предполагаемата бизнес сделка между Смит и Билал, но добави: „Както ви казах, ние сме на път да предприемем правни действия.“

Представител на Смит каза  за твърденията на Билал: „Тази история е напълно измислена и твърдението е недвусмислено невярно.“

Източник, близък до семейство Смит, каза: „Те се справят  и игнорират намеци и хомофобски слухове от години. Уил и Джейда са обединени, че това е просто още един човек, който се опитва да използва славата им за напредък. Те ще го съдят. "