Джейн Фонда: Марлон Брандо беше страхотен актьор, но не го биваше в леглото

Изповеди
23:30 - 04 Септември 2020
17563
Джейн Фонда: Марлон Брандо беше страхотен актьор, но не го биваше в леглото

Холивудската легенда Джейн Фонда даде интервю за „Ню Йорк Таймс“, в което разкри подробности за личния си живот. Носителката на две награди „Оскар“ разкри подробности за интимните си отношения с доста известни мъже, както и с кого най-много съжалява че е пропуснала да спи, пише ladyzone.bg.

Фонда, която е била омъжена три пъти и наскоро приключи 8-годишна връзка с музикалния продуцент Ричард Пери има няколко известни предишни връзки, които продължават да вълнуват феновете ѝ.

В интервюто тя разкри, че големият актьор Марлон Брандо, един от най-известните й любовници, всъщност е бил разочарование в леглото. Актьорският му талант обаче е безспорен.

Попитана с кой мъж съжалява най-много, че е пропуснала да спи, Джейн Фонда посочи певеца Марвин Гей. Тя разкри, че е имала възможност да излезе на среща с Гей, но е отказала, защото по това време е била омъжена за политическия активист Том Хейдън. По-късно разбрала, че Марвин Гей много си е падал по нея и дори е имал нейна снимка на хладилника си, но е научила това едва след смъртта му през 1984 г.

Джейн Фонда не се затрудни да посочи и най-сексапилната жена, която някога е срещала. За нея това без съмнение е актрисата Ава Гарднър. Двете са участвали заедно във филма „Синята птица“ от 1976 г.

За интимния си живот сега 82-годишната Фонда признава, че е в застой, но не съжалява. Отношенията с мъжете не ѝ липсват и няма желание да излиза по срещи: „Почти всеки ден, когато върша нещо, изведнъж си казвам, че нямаше да имам време за това, ако се опитвах да поддържам взаимоотношения с мъже.“

 Джейн Фонда е изключително деен активист за опазване на околната среда и участието ѝ в протести стана причина няколко пъти да бъде арестувана.