Джендъризмът на колене: Джеймс Бонд винаги ще бъде мъж!

В поредицата все пак ще има по-наситени женски персонажи

Актуални новини
16:34 - 16 Януари 2020
2104
Джендъризмът на колене: Джеймс Бонд винаги ще бъде мъж!

Продуцентът на филмите за Джеймс Бонд изключи да направи героя в женски образ след напускането на Даниел Крейг. „Няма време за умиране“, който ще излезе през април, ще бележи финала на Крейг в ролята на агент 007, а кой ще го замени все още не е обявено. "Джеймс Бонд може да бъде с всякакъв цвят на кожата, но той е мъж", заяви продуцентът Барбара Броколи пред Variety.

„Вярвам, че трябва да създаваме нови герои за жените - силни женски образи. - "Не се интересувам особено от това да има мъжки герой и да накарам жена да го играе. Мисля, че жените са далеч по-интересни от това."

В следващия филм за Бонд актрисата Лашана Линч ще играе женски агент 00, след като Бондът на Крейг е напуснал активна служба.

Линч беше видяна в образа за първи път в трейлъра, което поднови обсъждането за това дали в ролята на самия Джеймс Бонд в следващия филм може да се превъплъти жена.

Броколи ръководи франчайзинга с полубрат си Майкъл Уилсън. „За добро или лошо, ние сме пазители на този характер“, каза тя. "Ние приемаме сериозно тази отговорност."