Дженифър Анистън: Имам вибратор, добре съм си сама!

Родителите на актрисата се развеждат, когато е малко момиче

Шоу
17:16 - 24 Август 2023
6590
Дженифър Анистън: Имам вибратор, добре съм си сама!

Дженифър Анистън смята, че раздялата на родителите й е попречила да установи трайни отношения с противоположния пол. На 54 години звездата от приятели е без мъж и деца.

"Винаги ми е било трудно във връзките, предполагам, защото съм се чувствала наистина самотна по някакъв начин. Гледайки отношенията в моето семейство, родителите ми не ме накараха да си мисля, че да имаш партньор е нещо прекрасно", признава 54-годишната актриса. Нанси Доу и Янис Анастасакис (Джон Анистън), които също са актьори, се развеждет, когато дъщеря им Дженифър е малко момиченце. 

"Не ми харесваше идеята да се жертвам. Така че ми беше по-лесно да съм сама. Не бях готова да давам и вземам", разкриа актрисата. Дженифър Анистън разкрива още, че в момента е фокусирана върху нуждите и желанията си и не ги жертва, за да угоди на някого друг. 

"Става въпрос за това да не се страхувате да си кажете от какво имате нужда и какво искате. Затова всяка връзка за мен е ново предизвикателство. Докато наистина съм добра във всяка друга работа, която правя, в сферата на любовта май не се чувствам толкова сигурна в себе си", признава актрисата.  

През последните години медиите не пропуснаха да спекулират с новината, че Дженифър Анистън се е събрала с първия си съпруг Брад Пит. "Знаете, че с Брад сме приятели. Говорим си" – с тези думи тя сложи край на всякакви слухове, че двамата са отново двойка. 
 
Миналата година пък звездата от "Приятели" категорично отрече спекулациите, че някой от бившите й съпрузи се е развел с нея, защото "не го е дарила с дете" и призна, че постоянните слухове за връзките й правят битката с безплодието още по-трудна. "Опитвах се да забременея. Пътят бе труден за мен, но съм добре и сама. Имам си вибратор", разказа Дженифър.