Дженифър Лопес чукна 50 в супер форма

Легенди
11:35 - 24 Юли 2019
3180
Дженифър Лопес чукна 50 в супер форма

Днес известната певица и актриса Дженифър Лопес навършва 50 години. Звездата реши да отпразнува юбилея си със своите фенове и затова се впусна в лятно турне, озаглавено "Итс май парти". Никой не може да отрече, че за своите 50 години Джей Ло изглежда зашеметяващо. Винаги секси, винаги в добра форма, винаги стилна.

Много често Джей Ло и любимият ѝ, бившият бейзболист Алекс Родригес, споделят как се грижат за телата си във фитнес залата. Освен това обаче звездата е изключително стриктна що се отнася до храненето. В началото на годината тя се впусна в 10-дневно предизвикателство без никаква захар, в края на което изглеждаше в завидна форма.

Самата тя не един път е споделяла в интервюта, че една от "тайните" ѝ за добрата фигура е честото пиене на вода. 50-годишната звезда има натоварен график, но винаги носи със себе си течности и обръща внимание на хидратацията.

Дори когато Джей Ло отива на ресторант или има гости вкъщи, тя спазва диетата си, защото трябва да бъде енергична постоянно. Менюто и включва ориз, боб и много зеленчуци. Певицата не консумира алкохол и кофеин. От първото може да си позволи само по специални поводи.

Дженифър Лопес е майка на близнаците Ема и Макс от брака си с певеца Марк Антъни. Двамата се разделят през 2014, но и до днес са в добри взаимоотношения. От 2017 г. Джей Ло има връзка с бившия бейзболист Алекс Родригес, който има две дъщери. През март тази година изпълнителката получи годежен пръстен номер 5.

Родригес ѝ предложи на плажа, но двамата все още не са обявили дата на сватбата. А може би много скоро ще я видим като булка...