Дженифър Лопес: Самотна съм без Бен!

Певицата страда за развод номер четири

Шоу
16:32 - 10 Октомври 2024
7517
Дженифър Лопес: Самотна съм без Бен!

Дженифър Лопес най-накрая проговори за развода си с Бен Афлек. Тя призна, че за нея този период е страшен, самотен и крайно непознат. Но също така е категорична, че е свободна и не търси любов. Певицата признава, че не ѝ е нужно да търси щастието си в някой друг. 

Актьорът се разделиха и започнаха процедурата по развода си преди няколко месеца само след 2 години брак. А преди няколко седмици Афлек се изнесе от тузарското им имение за милиони и заживя в ергенско жилище, което е в близост до дома на бившата му съпруга Дженифър Гарнър. След няколко провалени брака, Джей Ло се е заела със задачата да се вгледа в себе си, в убежденията си, които я подтикват да прави един или друг избор и да разбере повече за вътрешния си свят.

“Бих казал, че никога не трябва да спирате да се вглеждате в себе си, защото е толкова лесно да обвинявате всички останали”, споделя Дженифър като урок от отминалата любов с Афлек. Тя признава, че макар и двамата да са изглеждали единни на публични места, всъщност в съюза им са се появили доста пукнатини, които я изненадали. Защото била убедена, че вече е научила уроците си в любовта.

“Чувства се самотна. Непознати ми е, страшно ми е. Бях тъжна и отчаяна", сподели певицата. А това е малко странно, тъй като се развежда за четвърти път и би трябвало да е посвикнала.