Джино Бианкалана си купи палат с парите от катастрофата

Риалити звездата не спира да се хвали с къщата си в столичния квартал „Бояна”

Топ
16:17 - 07 Януари 2020
19849
Джино Бианкалана си купи палат с парите от катастрофата

Риалити звездата Джино Бианкалана и приятелката му Кристиана се радват на скъпия си дом в полите на Витоша. Двамата не спират да се хвалят с къщата си в столичния квартал „Бояна” , където цените на имотите вървят между 150 бона и няколко милиона. Lupa.bg научи, че бившият на фолк дивата Джена си е купил имота с парите от обезщетението за катастрофата, която претърпя преди 3 години.

Бианкалана настояваше за финансово обезщетение от 1 милион долара, като според източниците ни е взел сума, близка до исканата. Припомняме, че по вина на неопитна американска шофьорка риалити звездата се преби брутално с мотора си в Чикаго и едва не загина на пътя. Той все още се възстановява от инцидента и продължава да накуцва, но сияе от щастие заради любимата си Кристиана Канева.

Двамата живеят заедно и нищо чудно скоро да изненадат приятелите си с новина за сватба или бебе. Двамата се радват на любовта си в уютната къща в „Бояна”. От снимките се вижда, че е луксозно обзаведена и много уютна. Бианкалана оставил на половинката си да се занимава с интериорния дизайн, защото й имал пълно доверие. Имотът има прекрасна гледка към заснежения в момента двор, като двамата се радват на снега през големите си френски прозорци и до уютната си камина.