Джизъса кръшкал на Златка и с Мис България 2020

Футболистът искал бебе №5 от Венцислава Тафкова

Топ
12:59 - 22 Юни 2022
5684
Джизъса кръшкал на Златка и с Мис България 2020

Серийният кръшкач Благой Георгиев е слагал не веднъж и два пъти рога на Златка Райкова. Докато бил със Златка, редовно свалял различни девойки по дискотеките, като една от тях била именно Мис България 2020 Венцислава Тафкова. Двамата се запознали в популярен чалга клуб и Благо веднага я налазил. Това твърдят наши източници, запознати отблизо с отношенията на проваленото семейство.

Тафкова отговаряла точно на неговите критерии за идеална жена – млада, под 25-годишна, популярна и достатъчно наивна, за да му се върже за бебе №5. В последствие Благо продължил да настоява за срещи с миската, която днес можеше да бъде на мястото на забременената Поли Спасова, твърдят запознати, пише show.bg.

Подобен беше и случаят с моделката Биляна Евгениева, която Георгиев открито сваляше в столично заведение. Именно след въпросния флирт покойният Христо Сираков разтрогна годежа с Евгениева. Тогава набожният футболист все още не беше със Златка Райкова, но бързо след като заживя с нея, започна да гледа встрани.

Загадка остава само защо Златка Райкова толкова дълго си е затваряла очите за изневерите на Благо. И дали именно Венцислава Тафкова не е причината двамата да се разделят, след като плеймейтката го хваща в крачка?