Джизъса отказва да се разведе

Благой Георгиев още не е подписал документите за разтрогване на брака си

Нещо за четене
12:04 - 06 Юни 2023
30702
Джизъса отказва да се разведе

Благой Георгиев още не е подписал развода си с Полина. Велинградската красавица на няколко пъти приканва победителя от „Сървайвър“ да парафира документите, с които вече няма да се водят законно семейство. Само че бившият футболист отказва. Благой изтъква, че е прекалено зает и няма време да седне, да прочете документите и да сложи подписа си върху хартията - това твърди самата Полина Спасова.

Разводът пред съда е насрочен за 21 юни, близо година след като Джизъса и милионерката наследничка сключиха брак. Благой и Поли се ожениха на 26 юни миналата година във Велинград на пищна церемония. През април обаче тунингованата мадама изненадващо поиска развод от Джизъса. По това време той бе на самотен остров в Карибското море, докато участва в „Сървайвър“. След завръщането си от предаването Полина и Благой се срещат няколко пъти. Основната тема на разговора е официализирането на развода им.

Полина иска всичко да приключи по-бързо, но Благой я мотаел. И не желае преди сакралната дата да подпише развода.

„Не знам защо го прави“, отсича хубавицата.

„България Днес“ твърди, че Благой се е изнесъл от София. След завръщане си от „Сървайвър“ той живя с родителите си в дома им Суходол. В семейния дом той посреща другарите си, които го направиха победител и така той взе чека от 150 бона.

Сега обаче се е преместил край Пловдив. Той спи във вила в близост до Града под тепетата, издава наш източник. Това е причината той редовно да бъде засичан във втория по-големина град у нас.

„Благой бързо ще си намери ново гадже. Познавам го добре. Съвсем скоро ще е влюбен в друга“, обясни пък в социалната мрежа Полина. Също така тя загатна за нов мъж в живота си.

„Усмивката ми казва всичко“, споделя Поли на въпрос дали е намерила половинка, показвайки роза.

Това обаче се оказва фейк новина. „България Днес“ разбра, че Полина в момента няма човек до себе си, въпреки че твърди точно обратното. Бившата вече жена на Благой прибягва до този трик, за да дразни Джизъса. Преди седмици тя отново залива мрежата с фотоси от почивка и се шушукаше, че е на ваканция със заместника на Благой.

Напоследък Полина бе спрягана за гадже с младия чалга изпълнител Алекс Робов. Двамата на няколко пъти си пуснаха снимки и демонстрираха близост. Истината е обаче, че те са просто приятели.

„Разделих се с него, защото нямаше отношение към мен. Така няма как да се получат нещата. Никога в отношенията ни не се е намесвал трети човек“, добави още брюнетката по повод защо е изоставила бившия национал по футбол.

Благой също продължава да няма гадже. Във всяка една негова тв изява Джизъса е питан дали има жена до себе си. Отговорът е винаги един и същ – „не“.