Джок Полфрийман показа българското си гадже

Мануела Попова празнува 1 година от освбождаването на австралийския убиец

Общество
20:15 - 17 Октомври 2020
6291
Джок Полфрийман показа българското си гадже

Убиецът на студента Андрей Монов - Джок Полфрийман показа българското си гадже, с което явно от 1 година живее. Точно по това време миналата година (на 16 октомври - б.р.) австралиецът бе освободен предсрочно от затворническото общежитие в Бусманци след решение на съдебния състав с председател Калин Калпакчиев. От тогава Полфрийман се бори с българските власти да бъде вдигната забраната му за напускане на страната. Според него властите у нас го държат незаконно заложник. 

Интересното е, че досега в личния си профил във фейсбук убиецът на 20-годишното момче, който така и не призна вината си, не беше публикувал никакви детайли от личния си живот в София. Публикация на гаджето му Мануела Попова обаче разкри, че той живее с нея от 1 година. 

"Честита годишнина, откакто нахлу в живота ми с куп затворнически вещи и хлебарки", написа приятелката на австралиеца във фейсбук, с което разкри и връзката им. 

Мануела Попова е основател на социалния проект "Не ми се обиждай, но...", в който преди време гастролира и самият Полфрийман. Тя се бори срещу обществените стереотипи, предразсъдъците и дискриминацията срещу различни групи от хора - от такива с различен цвят на кожата до представители на трудноподвижните. Самата тя е с генетични малформации. Занимава се с маркетинг и реклама в български стартъп.