Джокович загря за Гришо със сиртаки (ВИДЕО)

Сръбският маестро демонстрира танца върху... бягаща пътека

Нещо за четене
17:30 - 16 Септември 2024
2641
Джокович загря за Гришо със сиртаки (ВИДЕО)

Сръбският тенисист Новак Джокович отново впечатли феновете си, но този път не с майсторство на корта, а с танцовите си умения. Той публикува в социалната мрежа TikTok забавно видео, в което танцува сиртаки върху бягаща пътека.

Клипът стана хит за по-малко от 24 часа, събирайки множество харесвания и коментари. Това не е първият път, когато Джокович показва своята забавна страна и споделя моменти от ежедневието си извън тенис корта.

Междувременно, тенис феновете с нетърпение очакват предстоящия мач между Новак Джокович и Григор Димитров, който ще се проведе във вторник в Хасково. Българският тенисист изглежда се възстановява след последната си контузия, която го спря по пътя към втория полуфинал на US Open по-рано този месец. Въпреки физическите проблеми, които също го възпрепятстваха на Wimbledon, Димитров се надява на силно представяне пред родната публика.

До момента Джокович и Димитров са се срещали 13 пъти на корта, като сърбинът е излязъл победител в 12 от тези двубои. Единствената победа на Григор срещу световния шампион е от „Мастърса” в Мадрид през 2013 година, и българските фенове се надяват на повторение на този успех в предстоящия им сблъсък.