Джони Деп крещи на бившата си: Млъкни, дебела кучко!

САЩ
16:44 - 27 Април 2022
5167
Джони Деп крещи на бившата си: Млъкни, дебела кучко!

На четвъртия и последен ден от кръстосания разпит на Джони Деп по делото му за клевета срещу бившата му съпруга Амбър Хърд, на съдебните заседатели бяха представени аудиозаписи, в които актьорът от "Карибски пирати" изглежда предупреждава Хърд за насилие, ако кавгата им ескалира.

"Следващият ход, ако не си тръгна... ще бъде кървава баня, както беше на острова", казва Деп на записа, пуснат в съда. 

Разпознава се, че 58-годишният актьор крещи "Млъкни, дебела кучко", след като Хърд му казва да "загаси цигарите си на някой друг! По дяволите, ще имаш последствия за действията си", са думите ѝ.

След този запис обаче адвокатите на Деп пуснаха друг запис, който опровергава донякъде заплашителните думи на актьора. Джони Деп призна, че може да я е хвърлил пепел от цигари, но в никакъв случай не е изгасил цигарата си върху амбър Хърд. 

Актьорът описа обвиненията в злоупотреба с вещества като "грубо разкрасени" и твърди, че Хърд е ескалирала споровете им до насилие.

Джони Деп беше разпитван и за аудио записи на спорове с Хърд и дали тя е единственият човек, който има проблем със злоупотребата с алкохол. "Сър, ако някой е имал проблем с пиенето ми по всяко време от живота ми, това съм бил аз", отвърна Деп. "Единственият човек, когото съм малтретирал в живота си, съм аз самият", сподели той.

Според актьора в споровете сме склонни да "нанасяме удари". Актьорът уточни, че говори за аргументи, а не за физическа саморазорава. "Никой не заслужава да живее така", каза Деп, описвайки връзката им накрая като "ужасяваща".

Под разпит от собствените си адвокати, Деп беше попитан как се чувства по отношение на статията, написана от Хърд за в. "Вашингтон Пост", описваща себе си като "публична фигура, жертва на домашно насилие" две години след като тя получи ограничителна заповед срещу него за хвърляне на мобилен телефон по нея.

"В този момент бяха изминали добри две солидни години, откакто обвиненията бяха насадени здраво на гърба ми", свидетелства Деп. "Не можех да повярвам... Беше ясно, че клеветата на г-жа Хърд срещу мен продължаваше. Трябваше да се направи нещо", каза той, имайки предвид неговото подаване на жалба за клевета във Вирджиния. "Не можех да издържам повече", допълни Джони.