Джони Деп припадна минути преди концерта си в Будапеща

"Hollywood Vampires" отмениха изявите си в Унгария и Словакия

Култура
16:15 - 22 Юли 2023
16711
Джони Деп припадна минути преди концерта си в Будапеща

Актьорът и музикант Джони Деп трябваше да свири с група "Hollywood Vampires" в Будапеща, но участието беше отменено, след като той е припаднал в хотелската си стая. Оказана му е лекарска помощ, а групата дори не успя да се качи на сцената.

Арената, на която е трябвало да свирят, вече беше пълна с фенове, на зрителите беше съобщено в последния момент. Концертът в Будапеща трябваше да се състои на 19 юли, но едва три дни по-късно стана истинската причина за отмяната на концерта на "Холивдските вампири".

Членовете на групата направили звуковата настройка, която е планирана за следобед, каза един от организаторите, цитиран от испанския вестник "Марка". 

В социалните мрежи много фенове изразиха тревогата си за Джони и му пожелаха бързо възстановяване.

Това не е първият път, в който групата се сблъсква с трудности, а през юни Джони нарани китката си, след което бяха отменени няколко негови концерта в Америка и мнозина предполагат, че известният актьор в момента преминава през много труден период. Не се посочва причината за припадъка му. 

На 20 юли пък бандата на Джони Деп - Hollywood Vampires, отмени концерт в Словакия в деня на шоуто заради незавършена сцена. Групата, в която участват Алис Купър, Джо Пери от "Аеросмит" и Джони Деп, трябваше да излезе на сцена в амфитеатъра в Банска Бистрица в четвъртък, но шоуто е било отменено.

В публикация в Инстаграм Hollywood Vampires посочиха, че при пристигането си за концерта в Словакия бързо е станало ясно, че сцената не е завършена и поради тази причина не е безопасна за групата и за публиката. „Бандата е много разтревожена от този злополучен развой на събитията и се надява да се върне, когато графикът позволи“, се казва в изявлението.

В изявлението на групата бе посочено, че няма връзка между отменените концерти в Унгария и в Словакия. Hollywood Vampires уверяват, че всички членове на бандата са здрави и очакват феновете си в Полша, Германия и САЩ, където са следващите им концерти.

Hollywood Vampires започнаха европейското си турне от Букурещ през юни, където хиляди фенове пяха на 60-ия рожден ден на Джони Деп. На 12 юни актьорът и групата разтърсиха "Арена София", а холивудската звезда видимо бе в прекрасно здраве в София.