Джордж Клуни пак ще става баща на близнаци

Амал е бременна в четвъртия месец

През ключалката
20:51 - 30 Юли 2021
9229
Джордж Клуни пак ще става баща на близнаци

Американският актьор Джордж Клуни отново ще става баща на близнаци, съобщава сп. OK! Източници на изданието твърдят, че 60-годишната филмова звезда и 43-годишната му съпруга, юристката Амал Аламуддин, скоро пак ще бъдат родители.

Според тях половинката на актьора е в четвъртия месец на бременността и се очаква двойката за втори път да има близнаци.

Знаменитостите вече били съобщили новината на свои близки приятели. На 7 юли те организирали вечеря в италианския ресторант Il Gatto Nero („Черната котка“), близо до вилата на актьора в Тоскана, и разказали на обкръжението си за деликатното положение на Амал. През юни те били разговаряли и с децата си за очакваните нови попълнения в семейството.

Джордж Клуни и Амал се запознаха през октомври 2013 г. и се ожениха в Италия през септември 2014-а. Три години по-късно те станаха родители на близнаците Ела и Алекзандър.

Амал от 2004 г. работи в Международния съд към ООН, специализирайки в сферата на човешките права. От 2010 г. е в компанията Doughty Street Chambers. Сред клиентите й са основателят на WikiLeaks Джулиан Асанж, бившият премиер на Украйна Юлия Тимошенко, екс президентът на Малдивите Мохамед Нашид и др.