Джорджано се съблича за 18 лв.

Нещо за четене
13:35 - 09 Май 2022
3121
Джорджано се съблича за 18 лв.

Изпълнителят от Стара Загора Мирослав Стоянов, по-известен като Джорджано, си направи профил в световната онлайн платформа за възрастни със съдържания 18+ Only Fans. Певецът на хитовата песен "Отиваме на купон" предлага на своите почитатели голо съдържание срещу месечен абонамент от 10 долара, или 18 лв.

"Удоволствие и още нещо...", пише в профила на заралията в социалната мрежа, показва проверка на "Телеграф". Самият Джорджано разкри за новото си начинание с пост в личната си страница във Фейсбук, в която публикува линк към профила му.

"Да има усмивки", пише под публикацията певецът. Само за час тя бе споделена от стотици негови фенове, които най-вероятно биха отделили сумата, за да се забавляват със своя любимец. Мистослав е активен почти през цялото време в Only Fans, но засега не се знае докъде ще стигне с голотата.

Наричаната БГ Барби блондинка Андреа Иванова, която нашумя с множеството си операции на устата, също е сред хората с профили в секс сайта. Срещу сумата от 35 долара или 65лв., русокосата силиконка радва последователите си и вече има 1164 публикации и почти толкова качени вида.

Сред хитовите българки в Only Fans е и певицата Анн-Джи, чиито месечен абонамент е 25 долара или 45 лв. Тя предлага и тримесечен абонамент с 15% отстъпка, 6-месечен с 40% отстъпка и 12-месечен с 45% отстъпка.