Джулиана Гани: Пих кафе, изакано от маймуноподобно животно

Плеймейтката възседна пате в Бали 

През ключалката
13:30 - 15 Април 2019
2965
Джулиана Гани: Пих кафе, изакано от маймуноподобно животно

Джулиана Гани  не спира да се хвали с провокативни снимки от остров Бали. Провокативната плеймейтка качи фотос на който е възседнала огромно надуваемо пате в басейна. Пловдивчанката отмаря в компанията на годеника си Илиян Найденов. Влюбената двойка се е отдала на романтика на красивия и екзотичен остров Бали.

Снимките на Малката Джулка се толкова предизвикателни, че направо спрат дъха на голяма част от представителите на силния пол.

"Днес беше нашият втори ден на О.Бали, Индонезия. За разлика от вчера, когато го карахме лежерно, днес ни се разказа играта от път, преходи, локации и снимки. Лично аз видях неща, за които не съм предполагал, че съществуват! Пих кафе, изакано от Маймуноподобно животно! Паднах като куче в Джунглата и се търкалях като бъчва по склона (къде без проява от моя страна)! Научих интересни неща за държавата, климата, океана, животните и още какво ли не! Само втори ден, а за пореден път се убедих две неща : 1. Бих давал всичките си пари за изживявания и за да опозная света! 2. Влюбен съм в Азия! ??
След края на пътуването ще може да гледате нашия кратък филм за О.Бали! Надявам се хората, които още не са били тук, да усетят поне малко духа на острова, чрез него", написа Илиян в личния си профил във фейсбук.

Lupa. bg проучи, че името на кафето е "Kopi Luwak", което идва от  името на животното "Luwak". Това е най-скъпото кафе в света. Зърната на този сорт се отличават с начина си на обработка, както и с вкуса, аромата и качеството на кофеиновата течност, която се получава от тях.
"Kopi Luwak" се внася единствено в Съединените щати и Япония, като производството му е ограничено. Особено интригуващ е начинът на обработка на този вид кафе. Зърната-плодове на кафееното дърво, са любима храна на животното цибет. То обитава териториите на Индонезия и е бозайник, който се храни с гризачи, насекоми или плодове. Местните индонезийци са намерили интересна професия, като се занимават със събирането на изпражненията на животните. Фекалиите се претърсват за "годните зърна", измиват се добре, след което се подсушават. Последният етап е да се изпекат и цикълът за получаване на най-скъпото кафе в света е затворен.