Джулиана Гани разкри на кого е кръстила бебето

През ключалката
16:29 - 03 Януари 2020
39433
Джулиана Гани разкри на кого е кръстила бебето

Младата майка Джулиана Гани разкри подробности за раждането на сина си. Прясната майка сподели, че бебето е кръстено на светец, а името е избрано още докато е била в 5-я месец от своята бременност.

"Раждането премина много леко и бързо, родих чрез цезарово сечение и то в гр. София. Решението за това взехме буквално дни преди самото раждане, поради няколко обстоятелства. На първо място променихме града, защото искахме да замразим стволови клетки. След това се свързахме с д-р Румен Велев, който е известен с нежното си цезарово сечение и насрочихме раждане за 31.12, защото на 30-ти декември вече бях започнала да имам разкритие и не искахме да рискуваме в 00:00ч на Нова година да влезна за спешно раждане при някой почерпен лекар, хаха.Кръстихме го на светец, защото вярваме, че ще бъде добър човек с чиста душа. Името избрахме още в 5-я месец", признава Гани пред сайта urbanmama.

"Илиян има една огромна страст в живота си и това е медицината. Той беше решил да присъства от самото начало на бременността, а даже искаше и да помага на екипа", допълва силиконовата красавица и признава, че е тренирала във фитнеса до последния ден преди секциото.