Джулиана Гани: Ще бъда секси майка!

През ключалката
16:56 - 13 Януари 2020
4923
Джулиана Гани: Ще бъда секси майка!

Джулиана Гани роди сина си на 31 декември, но още в родилното започна да дава интервюта и да разказва подробно за всичко около раждането, гърдите и външния си вид. Едрогърдата пловдивчанка няма да кърми, за да не й се развали силиконовият бюст. В интервю за в."Уикенд" тя заяви, че занапред ще носи положителни емоции със сексапила си, дори обещава в най-кратък срок поредната си провокативна фотосесия.

"Мисля, че външният ми вид е перфектен, пък и мога отново да спазвам режима си отпреди бременността. Илиян ще ме вкара във върхова форма до два месеца - поне така ми е обещал. Започнах отново нашия детоксикиращ чай. Възнамерявам да бъда секси майка. Не мисля, че дамите трябва да се превръщат в домашни прислужници с проскубана коса и широка нощница само защото вече имат мъж и дете. Добре е да са секси, красиви и самостоятелни", призна силиконовото изкушение.

Тя признава, че е качила 7 кг за цялата бременност, а вече е свалила 5 от тях. До края на януари се е зарекла да върне старите си килограми.

"От февруари започвам отново тренировките, а дотогава ще наблягам на разходките и грижите над малкия.", допълва риалити звездата.