Джулио Берути призна: Да, геронтофил съм!

През ключалката
13:36 - 18 Февруари 2020
43174
Джулио Берути призна: Да, геронтофил съм!

Дългогодишният любовник и прясно изпечен годеник на родната милиардерка Дарина Павлова - Джулио Берути, откровено призна в интервю за "Венити Феър", че е геронтофил и се възбужда от бръчки и провиснала кожа. Така поне вече може да не бъде обвиняван, че е с 21 години по-възрастната казанлъчанка заради парите й. Макар че няколко милиона в банковата сметка са добра добавка към сексапила на всяка лелка.

"Когато работех като модел ежедневно бях заобиколен от красиви момичета, но установих, че те не ме привличат особено в интимен план. Предпочитам по-възрастни жени, с по-меки и топли тела", изповядва се зализаният римлянин.

Берути допълва още, че старостта крие неустоим сексапил, тъй като у възрастните жени има нещо библейски мистично. Но не споменава какво точно от светото писание е открил у Дарина Павлова.

След като Джулио и Дарина се загаджиха преди десетина години, в края на 2019-а се появи слухът, че са сгодени и се готвят за сватба. Уликата - публикувана от Павлова снимка на хванатите им ръце, като на нейния безимен пръст искри диамантен пръстен във формата на змия. Фотосът е придружен с пояснението: "Най-добрата връзка е, когато можем да бъдем най-добри приятели и любовници в едно и също време."

Малко след това последва и неофициално опровержение - бижуто действително било подарък от 35-годишния Джулио, но двойката няма планове да минава под венчилото.

Берути е по-млад от Павлова с 21 години. Роден е във Вечния град - Рим. Зодия Везни. Висок е 190 см. Освен, че е модел и актьор,иИталианецът има диплома по дентална медицина и е от лекарска фамилия.