Джулката проговори за раздялата си с Илиян и изневярата

Нещо за четене
14:04 - 04 Ноември 2021
4970
Джулката проговори за раздялата си с Илиян и изневярата

Джулиана Гани излезе с първото си телевизионно интервщ за развода си със съпруга си Илиян, който хвана в изневяра. Фитнес инструкторът се е опитал да замаже положението и да се извини на красавицата, но тя е категорична, че няма да му прости.

„Доста неприятна случка имах с Илиян. Беше около 1 часа през нощта, едно момиче ми написа в Инстаграм, че трябва да се чуем. Когато й звъннах, тя ми обясни, че си е писала с мъжа ми, дори е била в нашата къща. Помолих я да ми изпрати скрийншот на техните съобщения. Имаше дори и снимки, сърца, целувки и разни такива. Видях всичко с очите си. Не мога да крия, че не ме заболя. Използвал е, че ме няма и е канил въпросната студентка у нас, били са на нашето легло. Сега ми пише, че е тъжен, че много съжалява и иска да се реваншира. Говореше ми за подаръци, за пари, но аз също работя. На този човек няма какво да кажа. Родих му син – това е най-големият жест, който една жена може да направи за мъжа си”, разкри моделката в родния ефир.

„Мисля, че човек, който веднъж е направил такова нещо, той ще го направи пак. Не мога да треперя всеки път, когато имам ангажимент в чужбина, че той няма да ме предаде отново. Това, което направи Илиян, да изчака да отида в чужбина, за да извика друга жена и да я покани в нашето легло, е непростимо. За мен е пълен шок. Най-тъжното е, че имаме дете и Давид е уникален наистина”, сподели през сълзи Гани.

От 1 година насам Илиян е започнал да се променя и я приел за даденост. Романтичните жестове и милите послания вече липсвали, но дори тогава Джулиана не е помислила и за миг, че ще й изневери. „Той се провали като мъж”, категорична е тя и смята още при връщането си в България да подаде молба за развод.

На този етап красавицата смята да си даде почивка от мъжете и да се отдаде на сина си и професионалните си ангажименти. Готова е да посрещне предизвикателствата, които й готви бъдещето и вярва, че в крайна сметка ще намери щастието си.