Джулката вече участва с Кай в бебешки конкурси

Потребители в социалните мрежи се чудят къде ѝ е корема, след като на изписването майката се появи в тесен клин и високи токчета

Новини
16:00 - 22 Януари 2023
5250
Джулката вече участва с Кай в бебешки конкурси

6 дни след раждането, Джулияна Гани вече лансира бебето си Кай в бебешки конкурси. Тя качи негова снимка в игра за лайкове, популярни в социалните мрежи, а под фотоса пише:

"Аз съм при сладурите от конкурса. Дали заслужавам да спечеля ще решите вие като гласувате за мен Споделете снимката ми за да ме видят повече хора
Името ми е Кай Теодор Гецов и съм роден на 16.01.2023г 2820гр."

В същото време под звуците на арфа изписаха Джулиана Гани и бебето й от болницата в събота. В специална зала към столичен медицински комплекс реалити звездата и половинката ѝ Теодор Гецов събраха роднини и приятели, за да ги запознаят с Кай. Малкият юнак се роди на 16 януари, а най-щастлив е батко му Давид, който дори измисли името на братчето си.

Джулиана, която по образование също е класически музикант, разказа, че неслучайно е искала именно арфа да звучи на събитието. Тя припомни, че някога този инструмент е бил включен в образованието на аристократите и вярва, че хората се възпитават чрез музика. Младата майка се довери на брилянтната Анелия Божинова за изпълненията и подбора на мелодиите. Божинова се върна за събитието по-рано от Дубай, където живееше и работеше, а преди това е свирила в най-голямото казино в Макао, Китай.

Освен наслада за сетивата, първото събитие на малкия Кай беше съпроводено и с гурме кетъринг. За него се погрижиха близки приятели на Джулиана, които са собственици на едно от най-известните заведения в Студентски град. Най-впечатляващи бяха октопод с каперси и маслини, както и бушета с пате от гъши дроб и пъдпъдъче яйце. За любителите на сладкото имаше необичайни луксозни бонбони, които светят на UV светлина.