Кабинет ли?! Бабикян се гаври със Слави във фейсбук

Политика
12:06 - 05 Август 2021
7702
Кабинет ли?! Бабикян се гаври със Слави във фейсбук

Депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!" направи интересен коментар във фейсбук по повод тежките преговори с "Има такъв народ", които отказват да подпишат коалиционно споразумение за обещанията си и така евентуалното правителство става все по-нереалистично.

В същото време от партията на Слави Трифонов обвиниха ИБГНИ и "Демократична България", че ако не подкрепят кабинет на ИТН, то вината за нови избори ще е тяхна. 

Ето и провокативната публикация:

В страната има огромна нужда от сладкарници. Години наред се продаваше само солено и ни излезе през носа.

Аз намирам собствен парцел за сладкарница. Няма да ви кажа каква е рецептата за сладките. Нито на какви цени ще продавам. Няма да ви кажа и кой е Майстор сладкар. Няма да ви кажа и работното време.

Но, сте длъжни да ми станете съдружници! Нямате право да питате за печалбата! Не се интересувате кой има захарна болест! Парите ми трябват веднага и не ми обяснявайте, че продавачката е болна от сифилис! Това, че е пълно с глутен в продукцията, са долни слухове и опит да се правите на по-богати, отколкото сте!

Ако не ви харесва да платите за тази оферта, си ближете сол и майната ви! Вие сте виновни, че няма сладкарници!!!, написа народният представител от ИБГНИ.