КЪДЕ е КАТ? Ревльото Тити пак фучи на червено (ВИДЕО)

Общество
11:46 - 04 Септември 2020
6744
КЪДЕ е КАТ? Ревльото Тити пак фучи на червено (ВИДЕО)

Ревльото Тити Папазов отново мина на червено! Преви минути във фейсбук групата „Спаси София” лъсна поредното видео, на което виждаме чувствителният иначе терньор нагло да прережда цяла колона автомобили, за да е най-отпред, а после тръгва и безцеремонно пресича кръстовището при Румънското посолство на червен сигнал на светофара.

Престъплението, което може да коства няколко човешки живота, става след клетвите, които ревливецът отправи в ефир, че повече няма да гази закона с ненормално шофиране.

Ето какво пише в „Спаси София” за поредното нарушение на Тити Папазов:

Колата на Тити Папазов отново e заснета в тежко нарушение - изпреварване на колона и ляв завой на червен светофар! Ако се окаже, че автомобилът с номер СВ 4727 АС е управлявана от него, това ще бъде поредното заснето и документирано тежко пътно нарушение, извършено от този индивид.

Заради поредицата от безобразни и тежки нарушения на пътя, настояваме СДВР Столична Полиция незабавно да отнеме книжката на Папазов и да го санкционира с глоба. Системното погазване на законите, създаването на предпоставки за сериозни пътни инциденти и застрашаването на човешки животи насред София трябва да бъде незабавно спряно и жестоко санкционирано.

Проблемът с пътната безопасност е сериозен и системен, но управляващите явно предпочитат да продължи избиването на пътя, вместо да бъдат предприети безкомпромисни мерки.

Няма и как гражданите да имаме доверие в полиция, която бие хора и системно си затваря очите за тежките нарушения по пътищата от страна на самозабравили се хора, мислещи, че са над закона. Именно този двоен стандарт изкарва хората по улиците на България вече втори месец!

Настояваме и Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova незабавно да възложи преглед на записите от камерите на Столичната община, за които няколко пъти плащахме милиони левове, и да ги предаде на СДВР! Ако подобни действия не бъдат предприети, само ще се докаже, че хилядите монтирани камери са поредният проект, за който са усвоени милиони, без да има никаква реална полза от него. Кметът също има задължението да гарантира реда и спокойствието и затова нейните действия ще бъдат тест за това, дали работи в полза на обществения интерес или още "едни са по-равни от други"!