Тити Папазов пак нагъл: Паркира на инвалидно място

Новини
16:20 - 23 Юли 2020 (обновена)
6695
Тити Папазов пак нагъл: Паркира на инвалидно място

Един от собствениците на Левски - Константин Папазов, отново се прояви с шофьорска изцепка. След като преди известно време профуча на червено на кръстовището при мол Парадайс, където загина Милен Цветков, а после се извини с това, че е недисциплиниран водач на МПС, сега пак затвърди тези впечатления. Определено може да се каже, че Тити е хулиган на пътя, който няма за нищо знаците, коментират пътни полицаи. 

Автомобилът на Папазов, който вече е със сменен регистрационен номер - СА 0007 ТС, тъй като старият беше сменен заради издънките му и че всички го знаеха наизуст, паркира на отредено място за инвалиди в центъра на София.

На ул. "Неофит Рилски" 54, където живее баскетболният треньор, неговото возило често може да бъде засечено да е паркирало на място за инвалиди.

Негов приятел и съкварталец го подхванал за постъпката му, заради което получил оправдателното и добре познато: "Извинявам се, аз съм лош шофьор! Няма места и това ме изнервя, затова вечер паркирам, където сваря, а сутрин в 8:30 махам колата, за да пречи".

"Колко нарушения още трябва да направи този, за да му вземат книжката и да му дадат жълта такава?! Само с извинения не става, крайно нагъл е", коментираха хора от квартала, които явно недолюбват Папазов.

Наскоро ревливецът се разчувства след поредното си вандалство на пътя, след като премина на червен светофар през кръстовището, на което бе убит журналистът Милен Цветков. Тогава, просълзен, Тити се зарече, че вече няма да прави глупости на пътя... Очевидно, обаче, дивотиите му продължават.