Къде Хари и Меган ще прекарат Коледа?

През ключалката
13:17 - 29 Октомври 2020
1024
Къде Хари и Меган ще прекарат Коледа?

Скоро ще стане година, откакто принц Хари и Меган Маркъл заминаха за САЩ, за да не се върнат повече. Те обявиха решението си на 18 януари, след като прекараха над месец в почивка в Лос Анджелис, където празнуваха Коледа с майката на Меган, вместо с кралското семейство, както повелява традицията, пише „Венити Феър“.

Разбира се, преди официално да изоставят живота си като кралски особи, херцозите на Съсекс се завърнаха във Великобритания през март, за да се сбогуват и да финализират сделките за своята дългоочаквана свобода, която накрая бе предоставена от кралица Елизабет II през април. И оттогава те никога повече не са се виждали лично.

Ето защо всички британци се питат как ще протече следващата Коледа. Хари и Меган ще трябва да се върнат в Англия, защото на 11 януари в Лондон трябва да се проведе процесът, който херцозите водят срещу „Associated Newspaper“. Асоциацията притежава няколко таблоида, които херцозите обвиняват в публикуване на невярна информация за тях.

Правната битка, която изисква двойката да присъства в съдебната зала, ги принуждава да пътуват до Острова две седмици преди датата на процеса, за да спазят карантината, която британското правителство изисква от тези, които влизат в страната от САЩ.

Коледното завръщане обаче може и да не се осъществи, пише „Венити Феър“. Адвокатите на Хари и Меган са изпратили искане към съдията да забави тази среща в съда за няколко месеца. Херцозите искат юридическият им екип да се подготви, за да включи наскоро издадената биографията „Намиране на свобода“ като доказателство.