Къде изчезна Цънцарова?

Водещата не се появи в ефира на Би Ти Ви тази сутрин и това отприщи слухове за напускането й

Актуални новини
18:00 - 20 Ноември 2023
57970
Къде изчезна Цънцарова?

Последва ли Хекимян водещата на Би Ти Ви Мария Цънцарова? Този въпрос си зададоха зрителите днес, след като устата блондинка не се появи в ефир и сутрешният блок започна само със Златимир Йочев.

Водещият не обели и дума за отсъствието на екранната си половинка, от телевизията също не обясниха липсата на Цънцарова. Това подпали мрежата и отприщи слуховете, че миньончето с острия език си заминава от медията.

"Тъкмо почнахме да й свикваме и я махнаха", гласи един от коментарите.

Всъщност, нищо чудно Цънцарова да кара вкъщи грип или просто да ползва компенсация заради извънредния труд по изборите, но това засега остава само предположение – особено на фона на колегите й, които запазиха съмнително мълчание.

Истината е, че част от зрителите не харесват тандема Йочев – Цънцарова, защото според тях тя e “уан мен шоу" и не върви да води с партньор. Други откровено й пожелават „да я махнат”.

„Няма място там, просто не върви - чуди се какво да прави постоянно с ръцете си, заеква, бърка, нервна е”, коментира друга нейна „доброжелателка”.

Прие всички случаи след драматичните промени в Би Ти Ви „Новините” и рязкото напускане на Антон Хекимян в телевизията очакват всичко. Затова всяка промяна на екран ражда слухове и всякакъв род интриги.