КЪДЕ СТЕ, МЪЖЕ? Диляна Попова пак е свободна!

Ресторантьорът Лъчезар Захариев тихомълком се изнесе от жилището на красавицата

През ключалката
17:16 - 04 Октомври 2024
7518
КЪДЕ СТЕ, МЪЖЕ? Диляна Попова пак е свободна!

Докато бившият й Асен Блатечки хвърчи от любов с половинката си Елеонора Янакиева и се готви за брак, за Диляна Попова на интимния фронт се задават самотни дни. Последната й сериозна връзка е пропаднала, а гаджето й Лъчезар Захариев се е изнесъл от дома им, гласи актуалната клюка в светските среди.

Самата Диляна потвърди негласно края на връзката си, като хукна без мъж на почивка в Португалия веднага, след като се завърна от снимките на "Островът на 100-те гривни" във Филипините. Попова замина там със сина си Борил, който беше и рожденик наскоро, както и с няколко приятелки жени.

А бяха доста симпатична двойка

Според запознати синеоката красавица дори не се е видяла с Лъчо при краткия си престой у дома. Комшии на актрисата твърдят, че от месеци не са виждали колата му, която иначе нощувала редовно на паркинга пред блока на Диляна.

"Язък, двамата бяха добра двойка", коментират близки до актрисата. - "Лъчезар не беше някакъв надут мачо като Блатечки, а скромно момче с чудесно чувство за хумор."

Според тях ресторантьорът е решил да тури край на отношенията си с Попова, след като видял, че те не се развиват вече година и половина. Захариев искал брак и по възможност - деца от красавицата, но на 42 години тя нямала никакво намерение да си губи времето с ново майчинство.