Кадиров пее в прекрасно здраве

Свят
17:57 - 30 Август 2024
2347
Кадиров пее в прекрасно здраве

Чеченският лидер Рамзан Кадиров отново отхвърли слуховете за здравословното си състояние, като каза на последователите си в социалните медии: „Докторите казват, че имам тяло на млад човек“.

Кадиров, един от ключовите съюзници на руския президент Владимир Путин в неговата пълномащабна война срещу Украйна, предаваше на живо в сайта на социалните медии VKontakte по време на вечерна разходка, когато последовател го попита за здравето му.

„Ако пея, това означава, че съм жив“, каза Кадиров, който започна видеото, като изпя песен,. „Здравето ми е добре, подлагам се на дребни ремонти на всеки три месеца и на всеки шест месеца на основен ремонт“, пошегува се той. Кадиров добави: „Лекарите казват, че имам тяло на млад човек“.

Кадиров многократно беше принуден да отхвърли слуховете, че страда от сериозни здравословни проблеми и търси план за наследяване, тъй като се появиха снимки и видеоклипове, на които той изглежда подут.

По-рано този месец Кадиров заяви по руската държавна телевизия, че се подлага на медицински прегледи на всеки три месеца и единственият проблем, който има, е „лекият дефицит на витамин D“. След това камерата прекъсна запис, привидно как Кадиров прави 30 лицеви опори, но не беше ясно кога е заснет.

Още през април Кадиров също показа фитнес режима си в опит да потуши слуховете за влошеното си здраве.